Luontopolku

Luontopolun pituus on 2 km. Polku lähtee Isotalon pihalta. Luontopolku kulkee polkuja kallioiden, metsien, heinikoiden läpi sekä saaressa sijaitsevaa tietä pitkin. Luontopolku on tarkoitettu kuljettavaksi kävellen. Luontopolulla kuljetaan omalla vastuulla.

Luontopolku on merkitty maastoon paaluilla, joissa on kävyn kuva sekä puissa näkyvillä keltaisilla värimerkeillä.

Polku on helppokulkuinen, mutta ei esteetön. Polku on muutamassa kohdassa vaativa. Märät kalliot voivat olla paikoin liukkaita. Polun kulkemiseen kannattaa varata aikaa noin 1,5 tuntia.

Luontopolun varrella on muutama levähdyspaikka. Luontopolun läheisyydestä löytyy muutama grillipaikka ja puucee, jotka löytyvät kartalta.

Luontopolun varrella on 10 esittelytaulua, joissa kerrotaan alueen ja saariston luonnosta. Opastaulut on merkattu karttaan vihreillä merkeillä.

Varvin tilan reitti

Varvin tilan reitin pituus on 2,2 km, ja se kulkee teitä pitkin vanhalle Varvin tilalle. Reitti on tarkoitettu kuljettavaksi kävellen tai esimerkiksi polkupyörällä.

Reitti on merkitty reitin varrella olevin puihin punaisin värimerkein. Varvin tilan kohdalla on opastaulu joka kertoo tilan historiasta. Reitti on helppokulkuista tietä. Reitin kiertämiseen kannattaa varata aikaa noin 1 tunti.

Reitin varrelta löytyy muutama levähdyspaikka. Varvin tilan pihalta sekä matkan varrelta löytyy grillipaikat, jotka löytyvät myös kartalta. Alueen puuceet löytyväy myös kartalta.